Over ons

Wij zijn voorraadhoudend importeur van exotisch hardhout uit verschillende continenten. We beschikken over een eigen concessie van een groot aantal hectaren bos die we exclusief ontginnen voor de Europese markt, en kunnen rekenen op een netwerk van streng geselecteerde partners die garant staan voor hardhout van goede kwaliteit en legale afkomst.

We doen bewust alles in eigen beheer, want we willen de volledige controle over de chain of custody behouden. Zo kunnen we altijd het volume en de kwaliteit leveren die onze klanten bestellen, met de afwerking die ze vragen. Binnen de afgesproken leveringstermijn.

Onze locatie in Moeskroen is in 2018 integraal gerenoveerd om een effici├źnte workflow te garanderen. We beschikken er over een bijzonder grote opslagcapaciteit, goed voor een ruime voorraad en meer dan veertig houtsoorten die op afroep beschikbaar zijn. Al onze houtvoorraden worden overdekt opgeslagen voor verdere bewerking of levering.

We bevinden ons op een kruispunt van snelwegen, op amper anderhalf uur rijden van de haven van Antwerpen en vlak bij de Franse grens.

belignum - over ons

Dat alles stelt ons in staat om kort op de bal te spelen en snel te leveren. En met kennis van zaken, want we kunnen bouwen op een vast team gedreven medewerkers met een specifieke knowhow. En op onze decennialange ervaring.

belignum - over ons

BELIGNUM privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BELIGNUM persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om de gevraagde naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@belignum.be of op het nummer +32 56 22 14 29.