Carrosserie

BELIGNUM levert alle plaatmaterialen voor de carrosseriebouw. We bieden een brede selectie vloerplaten met keuze uit multiplex, hardhout of laminated truckflooring, en een groot assortiment Polyfontplaten voor de wanden. We beschikken over een ruime voorraad wanden en vloerplaten in een groot gamma lengtes, breedtes en diktes.

belignum - multiplex

Multiplex vloer

Delignit Ecotrans

Delignit Ecotrans is een slijtvaste beuken multiplexplaat die garant staat voor een langdurig gebruik. Deze plaat wordt al decennia lang met succes ingezet voor de meest uiteenlopende carrosserietoepassingen.

Delignit GFA

Deze beuken multiplexplaat is met glasvezel versterkt. Zo kan een dunnere plaat worden gebruikt voor eenzelfde draagkracht. Delignit GFA bespaart dus op volume en gewicht én kan heel hoge draaglasten aan. Delignit is al jaren de onklopbare kwaliteitsplaat in de carrosseriebouw.

MTX berk

Deze multiplex-berkenplaat beschikt over een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. De plaat wordt geproduceerd volgens de strengste Europese EN-normen en is verkrijgbaar in vele diktes en formaten.

Hardhout plankenvloer

Exotisch hardhout blijft dé traditionele oplossing voor zwaar en intensief gebruik. Hoogwaardige houtsoorten garanderen een zeer lange levensduur en een hoge draaglast. Hardhouten planken zijn dan ook ideaal voor open laadruimtes en zwaar vervoer.

We leveren deze planken geschaafd, klaar voor direct gebruik, met keuze tussen een Z-profiel of een Omega-profiel. We kunnen ook een ander profiel naar voorkeur in productie brengen.

belignum - hardhouten plankenvloer
Belignum - Laminated Truck Flooring

Laminated truckflooring

Laminated truckflooring is een uit hardhout samengestelde plank van 30 cm breed, met een lengte tot 8,5 meter, zonder naden. Deze vloer is dan ook uitermate geschikt voor verhuiswagens en bloemenwagens.

Polyfont-wanden

BELIGNUM is de Belgische invoerder en verdeler van Polyfontpanelen, een veelgebruikte toepassing voor de samenstelling van wanden en plafonds.

Polyfont is een composietplaat die is afgewerkt met twee lagen polyester en die afhankelijk van de gewenste sterkte en de toepassing een aangepaste binnenlaag heeft. De ideale oplossing voor carrosseriebouwers die een opbouw moeten voorzien van wanden en plafonds.

Belignum - Polyfont

BELIGNUM privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BELIGNUM persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om de gevraagde naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@belignum.be of op het nummer +32 56 22 14 29.