Platen

BELIGNUM specialiseert zich in plaatmaterialen voor houthandels en grootdistributeurs. Ons aanbod bestaat uit kwalitatieve meubelplaten die zich onderscheiden vanwege hun stabiliteit, multifunctionaliteit en lichtheid…

belignum - TILLY

TILLY

BELIGNUM is de exclusieve importeur van de TILLY natuurhoutplaat, een massiefhouten meubelplaat met een hoge stabiliteit en functionaliteit.

De standaard TILLY-plaat is opgebouwd uit een 3-laagse, kruisgewijze structuur in loof- of naaldhout. We bieden ook een budgetvriendelijkere variant aan, bestaande uit een 1-laagse structuur uit naaldhout, en een 1-laagse of een 5-laagse variant in vurenhout.

We verdelen deze plaat uitsluitend via ons dealernetwerk van houthandels en grootdistributeurs en bieden ze dus niet rechtstreeks aan schrijnwerkers en meubelmakers aan.

Rubberwood

De Rubberwood-plaat is uiterst geschikt voor binnentoepassingen zoals trappen, werkbladen, meubels, enz… en bestaat uit gevingerlaste lamellen. Deze ecologische plaat laat zich makkelijk bewerken (densiteit : 600 kg/m3).

Belignum - Rubberwood

BELIGNUM privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BELIGNUM persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om de gevraagde naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@belignum.be of op het nummer +32 56 22 14 29.